Liten blir stor

Snart fyller Artur 8 år. Igår pratade vi om hur vi fick vänta på honom och hur mycket vi längtade efter honom just de här dagarna för 8 år sedan. Vi tog fram fotalbum och tittade. Tänkte dela med mig lite åt er också. Så här såg det ut då Harald fick sin lillebror och Basse och jag vårt andra barn. Harald var då två år och åtta månader.

Jag hade som mål att bli klar med studierna innan babyn kom, det lyckades nästan. Då Artur var ett par veckor skrev jag sista slut-tenten (något om min gradu, mognadsprov?) och i maj år 2004 blev jag teologiemagister. Här får jag betyget av min professor Ingvar (obs Kalle syns också på bilen, klicka på den så blir den större).

Blev du nu nyfiken på hur vardagen i Åbo med två små såg ut för åtta år sedan så finns ju arkivet här invid. Min blogg hette då Planet Sonja.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Liten blir stor

  1. Peppe skriver:

    Grattis!Det var sannerligen en mycket fin dag. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *