Söndagen som försvann

Det var ju bara en timme egentligen, men den timmen som försvinner då vi går in i sommartid märks förvånansvärt mycket. Jag klåpade rejält i morse, visste ju om och kom ihåg sommartiden. Det jag inte visste var att telefonen också vet det och ändrar klockan utan min hjälp. Så när kl i morse visade sju tänkte jag att den egentligen är åtta. Masade mig upp för jag ville hinna laga söndagsfrukost med scones och faderullan innan fotisen. Döm om min förvåning då jag insåg att klockan efter en timme på riktigt var åtta. Dumdidumdidum….

Det var rysligt kallt trots vacker sol.

20120325-213049.jpg

20120325-213059.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Söndagen som försvann

  1. Tina skriver:

    Ja du var då tidigt uppe. 😀 Som en riktig husmor.

    Vad det ser somrigt ut på dina bilder. Har du sett min dagens bild? Våra hobbier är litet olika. 🙂

  2. sonja skriver:

    Skenet bedrar. Det var svinkallt vid planen. Jo jag såg er bild. Skoj att ni ännu hann åka ett varv.

  3. Härliga bilder från fotbollsplanen! Nu vet jag att det snart blir sommar på riktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *