Gubben i lådan…

…vad har du för dig? Har det inte varit fasligt tyst på presidentfronten. Tycker mig inte ha läst just någonting om varken Lennu, Jenni eller Sauli. Eller är det bara jag som läser fel tidningar?

Jag menar, han hade ju ett så fasligt bra budskap. Den där Lennu!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Gubben i lådan…

 1. Lillen skriver:

  tja, om du söker ex på hs.fi och iltalehti.fi samt kauppalehti.fi så får man nog upp hur många aktuella händelser som helst med presidenten.

 2. Mikaela skriver:

  Du har helt rätt. Lennu hade ett vinnande budskap 🙂

 3. Pia skriver:

  Sauli är i Nord-, nej förlåt, Syd-Korea och diskuterar fred eller nåt. Och jag som trodde att presidenten _alltid_ besöker Sverige först. Kanske han inte är intresserad av små-sessor?

  • sonja skriver:

   Tack för infon, vi får säkert se en liten klippbok med foton från hans (och Lennus) resa då! Eller så inte. Klart han måste åka till Sverige för att hälsa på Estelle!

 4. Satu skriver:

  Vet du, jag tänkte precis samma sak idag när jag i lärarrummet märkte att det var Saulis namnsdag idag. Hade läst både BBL och HBL och tycker att jag har sett överraskande mycket nyheter på sistone också men ingenting vill jag minnas att skulle vara om vår president. Nog massor om Tarja Halonen och hennes livsplaner. Fel tidningar här också ser jag!

 5. Linda Ahlblad skriver:

  Ack detta värmer mitt hjärta! Det är jag som har översatt vovvens repliker från finska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *