Inbjudan till fest

Fick en festlig inbjudan per post för någon vecka sedan. Idag ägde festligheterna hus i Kiseleffska huset vid Senatstorget. Det var favotitklädesmärket Beibamboo som lanserade en specialutgåva i och med prinsessan Estelles födelse. Beibamboo-kläderna är speciella, de är uttänkta in i minsta detalj, de är tänkta att passa barn som inte kan berätta var sömmen skaver eller var det klämmer. Kläderna är gjorda i mjukaste bambu och med alla sömmar och lappar på utsidan. Dessutom finns det växtmån i plaggen. Saga har haft vissa plagg i ett och ett halvt år. Nu är de för små och ska få gå vidare till en annan liten. Kläderna kan dessutom hyras!

Det här är Nina, kvinnan bakom allt och hennes dotter Stella, källan till klädernas idé.

Det bjöds på champagne och bebéer. Dessutom fick Saga vara prinsessa för en stund och blev fotograferad med krona. I väntan på proffsbilderna får ni ett smakprov av hur det såg ut:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inbjudan till fest

  1. Camilla Meinander skriver:

    puss<3<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *