Sova gott

Under de senaste veckorna har jag sovit dåligt. Grubblat över det ena och det andra. Tankarna har kommit som blixtar, så skarpa att jag varit tvungen att gå upp, dricka varm mjölk med kakao, skriva ner några av tankarna och hoppas på sömn. I värsta fall har jag somnat först vid fyra-snåret.

Men nu tänker jag sova. För nu finns det inte mycket att grubbla över. Inte just nu. Fick nämligen trots allt ett jobb i skolan där jag vill jobba (lägg här in den gladaste av alla glada smajlisar!). Fick dessutom datumen för praktiken i Vasa i maj, det ser bra ut även det. Nu väntar vi bara med spänning på besked om Sagas dagisplats, men för det ska jag sova. Och sova gott. Att vaka då man vill sova är ju bara tröttsamt.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

12 svar på Sova gott

 1. Mikaela skriver:

  Nu först märkte jag det där med jobbet som du skrev om tidigare. Det var all about timing att jag inte såg det. Buu att det inte blev, men jee att det ändå blev.
  Jag hoppas du får njuta i natt o sova. Allt i hela världen känns alltid ännu bättre när man sovit. Inte grubblat.

 2. Inkku skriver:

  Efter att ha luggit vaken och grubblat det mesta av förra natten, lider jag med dig. Man kan inte precis säga att det är en skön känsla såhär på morgonen. Hemska saker, varför får man alltid de där skarpaste och jobbigaste tankarna på kvällen. Men, grattis till jobbet!

 3. Mippe skriver:

  Hurra, fint att du fick jobb ändå! :))

 4. Henna skriver:

  Woop, woop! Grattiskram!

 5. Melli skriver:

  OO men vad härligt att du fick det trots allt!! 🙂

  O vilka härliga lakan ni har!! SÅ mina färger! 🙂

 6. Jessica skriver:

  Oj vad glad jag blir för din skull Sonja! Grattis! Det ordnade sej till slut!

 7. Jannika skriver:

  Grattis till jobbet! Jag är glad för din skull! Vilken skola skall du börja jobba i?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *