Dagens saga

Mamma Mu, äntligen har vi fått börja läsa om dig igen. Jag blir så hiskeligt glad av den här kon och kråkan som är så arg och irriterad och söt på sitt sätt. Jujja Wieslander skriver texten och Sven Nordqvist tecknar och vi får njuta. Lämpligt mycket text för vår egen Saga och vackra bilder för alla och en var.

Artur är vår familjs egen lilla sagofarbror. Bok efter bok vill han läsa för syster sin. Och vi föräldrar tackar och tar emot.

Det finns många böcker om Mamma Mu och Kråkan. Dagens saga är Mamma Mu får ett sår. Mamma Mu är ingen vanlig ko, hon är en ko med drömmar och visioner. Just den här soliga sommardagen vill hon gå till stranden och bada. Då hon ska hoppa över staketet faller hon tyvärr och får ett stort sår i stället. Tack och lov slutar böckerna alltid bra och innehåller alltid en liten vacker sluttext med en finurlig knorr.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens saga

  1. Camilla skriver:

    Mamma Mu är så bäst…..Men här läser vi BARA och ENDAST om BILARbilarbilar ; ))

    • sonja skriver:

      Vad läser ni sa du? Kom hit så vi får någon ordning på torpet. Här brukar ju Nicholas läsa… vänta nu… vad var det för något… ajo… Jobba, jobba jämnt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *