Fascination

Den här tjejen klagar inte på regnet. Älska vattenpölar:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Fascination

 1. Carina skriver:

  Ja, det är nog bland det bästa för barnen! Rasmus har varje eftermiddag ny grå outfit, efter att ha lekt med sand och vatten hela dagen. Vatten och sand är roligt och kreativt. Rätta kläder på bara. För mej är regnet uttröttande, (men det säger jag inte högt…;D )Lite regn behövs oxå, men oj vad solen får mej att le sen igen! Önskar er en skön dag idag!

 2. Linda / Snigeln skriver:

  Vilken fin Nijntje-väska hon har!

 3. Mikaela skriver:

  Ja många barn älskar regnväder. Speciellt när de är i den där åldern. Har märkt hur fascinerande vatten verkar vara. Regnet blir lite roligare när man tittar på såna små som bara kokar soppor eller hoppar i pölarna.

  • sonja skriver:

   Och så måste man hålla sig i skinnet och inte tänka på konsekvenserna, tadamdadaadaaa, vi har ingen brådis och det gör absoluuuut inget att din halare blir våt, lilla älskling lek du med vatten…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *