Nördstatus

Kvällens program är att lära mig använda den ”nya” telefonen (Basses gamla). Basse påstår att den ökar min nördstatus. Telefonen är en Nokia N900, med keyboard och en liten penna. Idag har jag ungefär hälften av gångerna haft telefonen upp och ner då jag svarat. Då vi ville ha Camilla och barnen ut och leka på kvällen stod vi utanför deras hus och ropade Caaaaamiiiiiillla.

Det funkade också.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Nördstatus

 1. Jessica skriver:

  🙂
  Låter som då jag var barn och vi sprang utanför grannens hus och ropade på grannens barn då vi ville ha dem ut och leka.

  • Sonja skriver:

   Brukar uppmuntra mina barn till det ”gå själv och fråga” då de vill att jag ska ringa kompisens förälder för att fråga om deras barn kommer ut.

 2. Camilla skriver:

  Hihi…. Det var ett mycket roligare sätt( och effektivare) att få ut oss ; ))
  Man säger liksom inte lika lätt nej till en kompis som står utanför ens balkong och ser glad ut….Skulle du ha ringt kunde du fått ett annat svar ; ))

 3. Tina skriver:

  Får mig att tänka på någon reklam, där barnen står o ropar nedanför att höghus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *