Alla dagar som kommer och går…

Alla dagar som kommer och går, de är livet!

Idag promenerade Anna och jag hela vägen in till stan. I stan kollade vi in smaskiga Odd Molly plagg. När jag kom hem hade jag ett härligt vitt kuvert på hallmattan. Jag har beviljats stipendium för mina studier. Sedan ringde gudsonens föräldrar och frågade om de fick komma på visit. Naturligtvis sa jag och jublade så högt att solen tittade fram.

Babaygos och vuxenchill. Inte alls tokigt en grå torsdag.

Våra gäster hämtade med sig härliga, fluffiga, fantastiskt goda maränger från Kannistos bageri. Och så den här söta sockertoppen:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Alla dagar som kommer och går…

 1. Peppe skriver:

  Vad roligt! Det förtjänar du verkligen. STORT GRATTIS!

 2. Malin skriver:

  Grattis Sonja!

 3. Jessica skriver:

  Där ser du, solen börjar skina på dej igen! Härligt Sonja! Och GRATTIS till stipendiet! Kramar

  • sonja skriver:

   Tack, jag vet jag har tur. Just under promenaden sa jag till min kloka vän Anna att från och med idag ska jag lista ner allt det fina i mitt liv, alla positiva saker som hänt idag, allt jag har, saker jag är bra på osv. För att inte sjunka ner i ”tycka synd om sig själv-träsket”. Det började bra.

 4. Ulrika skriver:

  Grattis Sonja! Lycka till nu med slutspurten! Jag önskar även få veta varifrån det lönar sig att söka stipendium för dessa extra studier.

  • sonja skriver:

   Tack, det var från Pro Juventute Nostra jag fick stipendium, lönar sig alltid att söka till flera ställen. Jag fick nekande svar från en och väntar ännu på ett svar.

   Lycka till du med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *