Majs första

Den första dagen i månaden maj steg jag upp först av alla. Fyllde picknick-korgen till brädden med sallad, bröd, kallrökt lax, struvor och munkar. Sedan tassade jag in till mina barn och min man och väckte dem. Saga mötte mig med ett ”sluta nu mamma, jag ska gosa med pappa”. Vi började dagen med ett skratt. Sedan gick vi ut till bussen. Nordanvinden krävde sitt, det var fleecar och ylletröjor som gällde. Jag var glad över vinterjackan jag ännu inte satt undan. Solen visade ändå sitt envisa jag och vann öven vinden. I Kajsaniemiparken hörde vi på Akademen och sa morjens morjens som sig bör. Vårens första glass blev också avnjuten.

Sällskapet (Basses föräldrar och syskon med respektive):

När vi kom in var Saga inspirerad att fortsätta dagen i samma stil:

Jag har ett vitsippsbarn, eller ett blombarn, han förser mig ofta med buketter:

Och nej, han har inte gott och blivit student, ännu.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *