Vi måste prata om…

…Kevin. Läste slut boken idag och jag är ju här i Vasa och har ingen att prata med. Trots att jag visste i stort vad som skulle ske blev jag totalt överrumplad av en grej som jag ju inte kan avslöja ifall någon ännu inte läst boken. Jag hade förskönat något och blev så till mig av vad som faktiskt skedde att jag överväger att gå och berätta hela slutet för min tyska kämppis. Nånej, nånej. Men hu vad den var otäck, boken alltså, nästan så jag ångrar att jag läste den faktiskt. Det var för mycket, till och med för mig.

Så, nu kan vi tala om något annat. Såg att Mari Jungstedt kommit ut med en ny bok. Hej Anders Knutas! På tal om trevligare läsning, eller?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vi måste prata om…

  1. Simon skriver:

    Finns mycket annat än deckare Sonja…

    • sonja skriver:

      Finns det? Men deckare är precis det jag behöver i detta livsskede, måste ha lite spänning och något som går att läsa en till två sidor i taget. Måste vara en bladvändare eftersom jag oftast bara har flyktiga stunder då jag kan läsa (då jag nattar Saga eller steker plättar du vet). Inte här i Vasa i och för sig. Tål att funderas på med andra ord.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *