Om att vara snäll

Sagas senaste framsteg är att vara utan blöja inomhus. Det var på hennes eget initiativ att vara utan: ”nej, mamma inte sätta den där, tycker inte om den” sa hon om blöjan. Av sin kusin har hon fått många trosor och många kan man behöva eftersom hon inte alltid hinner säga att hon måste gå och kissa. Vi har märkt att det är bra att ha trosor med bild. För då hon hade på sig trosor med bild av alla figurer från Bamse sa hon: ”jag var snäll med Bamse, jag kissade inte på honom”.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Om att vara snäll

 1. Ulrika skriver:

  Det sista var en ljuvlig tanke!

 2. Ansku skriver:

  Hos oss är kalsonger med bild också en hit, när Arthur försöker träna på att vara utan blöja.
  Han har ett lite liknande resonemang som Saga, om han kissat i kalsongerna så säger han att figuren på bilden ”blir lessen när Arthur kisa i kaslongerna”. Samma resonemang gäller i och för sig också vid matbordet om han klottar mat på skjortan, så blir också bilden på skjortan ledsen =)
  Nog är dom härliga!

 3. Carina skriver:

  Duktiga Saga! Skönt! Och skönt att kissa i gräset i sommar. Blommor behöver näring. Det finns mera trosor på lager…:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *