Betyg

Studiehandledaren visade idag hur mitt betyg kommer att se ut. Så slutet är verkligen nära och dagen då jag kan titulera mig lärare närmar sig. Dessutom fick jag veta att jag nu inte bara blir behörig klass- och ämneslärare utan även yrkeslärare. Åhå! Nå, nu är det ju bara klasslärare jag vill vara.

Men det bästa betyget fick jag de söta eleverna: vaffö lämnar du int hit i Vasa o blir vår lärare här?

Fyra dagar kvar. Fyra!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Betyg

  1. Camilla skriver:

    Jag fick mitt betyg idag !!!!! Jag är såååå glad….
    NEJ du lämnar inte i Vasa, du hålla här i Helsingfors så det så ; )) Men jag förstår att de vill ha dig där med!!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *