MyPhone

Jiiihuuu, äntligen, äntligen, äntligen fick jag min nya telefon. Stundvis kommer det en våg av obehag över mig då jag påminns om stölden. Igår då vi överförde den gamla telefonens innehåll till den nya visade det sig att jag har två iPhones. Min gamla telefon använd av någon annan, som kallar den för Iwonka. Efter lite googlesök får vi veta att Iwonka är ett polskt flicknamn, om detta säger något om tjuven kan man ju bara spekulera kring. Skulle jag nu vara en Lisbeth Salander skulle jag spåra telefonen, leta upp den nya ägaren, spöa upp hen och sedan (eventuellt) uppleva någonslags uppgörelse. Men nu är jag ju bara jag, lite skall jag dock hämnas.

Telefonens konto är låst sedan en månad tillbaka, men själva IMEI-koden låstes idag. I och med det upphör telefonen att vara en telefon och går inte längre att ringa från. Haha!

Till Arturs stora glädje hade drakarna i Dragonvale överlevt.

Med en BookBook blev (telefon)livet komplett. Slutet gott allting gott.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på MyPhone

  1. Jessica skriver:

    Haha! Vad snopen Iwonka ska bli då telefonen inte längre fungerar. Heja Sonja!

  2. Melle skriver:

    Såg du var den fanns? Jag brukar ibland kolla var gubben är med ”find my iphone” när vi skall ses för att kolla om det är länge kvar…

  3. Carina skriver:

    Yess! Helt rätt! Glad över att få se dej igen då vi pratar! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *