Min stora, lilla flicka

Igår ringde Saga till Fammo och frågade om Sagas egen säng nu är varm? Om den är varm vill Saga att Fammo hämtar hit den. Fammo förstod att Saga menade torr (ni minns att vi målade den för en tid sedan) och idag levererades sängen med madrass.

Inte bara är hon nuförtiden utan blöja hela dagarna, hon ska dessutom lämna fågelboet för att sova i egen säng. Hon har ju aldrig haft en egen säng utan hela sitt liv sovit med oss. Ett jättekliv med andra ord.

20120526-201811.jpg

20120526-201823.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Min stora, lilla flicka

 1. Jessica skriver:

  Det går säkert riktigt bra!

 2. Melli skriver:

  Ja fast man klagar då någon sparkar en i ansiktet för tionde gången inom en timme på natten så är det nog nåt man kommer att sakna, små varma, gosiga ungar i sängen.
  Som tur vägrar ännu vår minsting att ens fundera på att ligga i den egna sängen. 😉

  Men i en sådär underbar säng kanske också han sku trivas. Fina Saga har ett härligt bo där, helt säkert sover man gott i den! 🙂

  • sonja skriver:

   Den är riktigt gammal och var ganska risig innan vi piffade upp den. Vi är inte direkt händiga, men nöjda över resultatet.

 3. Lina skriver:

  Vilken fin säng! Och så fina bilderna är när de är sådär bruna, det heter säkert något men jag kan inte sånt. Vet bara att jag tycker det är fint till vissa bilder, t.ex. dessa! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *