Då allt faller på plats

Vi fick dagisplats på ett daghem i Munksnäs trots att det såg så dystert ut ett tag. Jag är lättad och glad och det känns roligt att Saga börjar på samma dagis där Artur gick. Han kommer att bli världens stoltaste storebror.

Vad lätt om hjärtat jag känner mig nu, då allt fallit så bra på plats. Jag ser verkligt mycket fram emot att börja jobba i höst. Jag ska få helt nya kolleger, ny arbetsmiljö, ny klass-sammansättning (sammansatt klass) och förstås en drös med nya härliga elever och föräldrar att lära känna. Jag kan knappt bärga mig, så ivrig är jag.

Sagas vardag blir ju också helt ny och visst känns det konstigt och lite vemodigt att tänka att hon inte ska få vara med mig hela tiden. Samtidigt vet jag att det kommer att gå bra och att det är hälsosamt att hitta sin plats i en större gemenskap.

Men före det, ett långt och härligt sommarlov. Vad vi ska njuta!

20120531-130638.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Då allt faller på plats

 1. Mikaela skriver:

  HÄRLIGT SONJA! Ååååh vad glad jag blir. Skönt att det ordnat sig så fint! Nu e det bara att sätta igång o njuta.

 2. A-L skriver:

  Se bara! Grattis! 🙂

 3. Mippe skriver:

  Låter underbart! Är glad för er.

 4. Pia skriver:

  Vad skönt för er!

 5. Jessica skriver:

  Vad bra! Nu ska ni njuta av den långa sommaren ni har framför er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *