Dagens

Händer inte så mycket spännande. Så ska det väl vara då man sommarlovar. Killarna spelar fotis 6-8 timmar per dag. På riktigt. Saga och jag tömde lagret på mina skolsaker i gamla skolan.

Och så en bild från idag. Jag har flätor i håret.

20120605-121012.jpg

Så nu vet ni hur spännande dag jag har.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagens

 1. Tina skriver:

  Anat e he på laande. ;D
  Du skulle se min dagens; Rukka-overall från 90-talet.

 2. Björn skriver:

  Eö instämmer me Tina ana e de på Laande Du sku si mig i min rödaflanelskjorta o skitiga farkkun o sönderslitna Sievi skor(Made in Finland 1999) Men dagen e Guld då man har Nypotisarna o koka på spisen från egi laande. 🙂

  • sonja skriver:

   Haha, alla mina söta syskon har kommenterat i ett och samma inlägg, kanske var det flätorna. Ni är så bäst allesammans, i Rukka-overall eller Sievi-skor (men säg inte att det är de där med hål i sulan? Köp nya!).

   I väntan på nypotatis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *