Podcaster

Okej, jag vet att jag är tjugo år efter alla andra, men först nu har jag fattat tycke för podcaster. Jag lyssnar då jag springer, då jag nattar barn och då jag äter ensam.

Senaste var Leif GW Persson. Urskön typ. Måste läsa hans böcker. Nu.

Men snälla, tipsa mig om fler. Vad ska jag lyssna på till näst?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

11 svar på Podcaster

 1. Peppe skriver:

  Värvet, Medierna i P1, Alex och Sigge, Oförnuft och känsla, en massa sommarpratare och Annika Lantz.

 2. Henrik skriver:

  Sommarpratare i P1 – Sveriges Radio är nog en av de bästa! Nytt program varje dag! Nya delar Sommar i P1 sänds 23 juni – 19 augusti 2012!

 3. Lillen skriver:

  filip och fredriks podcaster, roligast i världen.

 4. Mia skriver:

  Hannah Widell och Amanda Schulmann!

 5. Maria K skriver:

  P3 Dokumentär! Innehåller jättemycket spännande! Sedan vill jag också rekommendera sommarpratarna. Av de finländare som har fått äran så har jag uppskattat både Ville Virtanens och Johanna Koljonens sommarprat. Sen tyckte jag att Pija Lindenbaums sommarprat var jätteroligt eftersom vi har läst hennes böcker så mycket för barnen. Har också gillat Hanna Hellquist, Alice Bah Kuhnke, Eva Dahlgren… bland annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *