Dagens

”Vad gör pappa på sitt jobb? undrade Saga. Bra fråga, svårare att svara. Han är nämligen notbibliotekarie/ musikvetare. ”Okej, han spelar trumpet” sa hon efter mitt försök att beskriva.

Så vi satte oss i bilen, åkte till Hagalund där pappan själv fick visa vad han gör under dagarna. Kort kan vi beskriva det som så att han är en sorts detektiv, han luskar reda på noter, beställer dem från världens olika håll, ändrar dem och skickar dem till andra notbibliotekarier. Dessutom har han ett skrivbord som går att höja och sänka. Det var dagens bästa om du frågar Saga.

Vi åt också lunch tillsammans, vilket helt klart var dagens bästa för mig. Det och mitt nya nagellack i somrig färg.

Korall, lär det ska heta.

20120608-145518.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagens

 1. Jessica skriver:

  Mina barn älskar också att besöka sin pappas arbetsplats. Han räknar pengar och kurser vet barnen. Men vad kurser är vet de inte riktigt, men man får räkna på dator och räknemaskin och det är skoj! Han har också ett skrivbord som går att höja och sänka.
  Vi har som tradition att en gång/sommar åka och hälsa på barnens pappa på jobbet.

 2. Mia skriver:

  Det lät som ett svårt jobb, iallafall svårt att förstå.
  Våra barn är ju nästan födda på jobbet. Eller, vi brukar kalla det för ”vårt andra hem”. Där springer de omkring bland hantlar, pilatesbollar, löpmattor och kunder och leker. Det bästa är att åka på löpmattan eller att gunga i stora gungan som hänger mitt i träningssalen.
  Fast, egentligen tycker vår 4-åring bäst om faffas jobb…för där finns en massa fina pennor 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *