Dagens saga- One Piece

20120912-193648.jpg

One Piece, nej nu handlar det inte om sparkdräkterna för vuxna, utan om en populär serie från Japan. De här böckerna har jag inte själv läst så Harald får recensera:

20120912-193933.jpg

Först måste man komma ihåg att man börjar läsa boken från ”slutet”. Varje ruta läses också från höger till vänster. Man blir fort van vid systemet fast det först känns konstigt. I slutet av varje bok finns instruktioner för hur man läser böckerna (se bilden ovan).

One Piece handlar om en pojke som ätit en gummifrukt och så blev hans kropp som gummi. Han är en pirat. Serien är Manga. Det finns många böcker, över 70 tror jag och jag vill läsa dem alla. Jag tror att alla barn mellan tio och femton tycker om att läsa One Piece.

20120912-194337.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *