Fisken i vattnet

Hälsningar från dagis igen. Idag har tösen varit ensam här i hela två timmar. Hon säger hejdå och gungar. Där vill hon vara, gungan är trygg. I början av veckan lärde hon sig ta fart själv, en praktisk egenskap på dagis.

Just nu sover alla barnen, här är tyst och skönt. Några myslampor är tända och det doftar nybryggt kaffe från personalrummet. Jag beundrar alla som jobbar här. Jag vet hur det känns att få ett (1) barn att sova, tänk att lyckas få 10!

Saga passar bra in i gänget här och jag tycker mig se att hon hittat sin plats. Hon tycker om sitt dagis, jättemycket. Samtidigt ser jag hur hon njuter då vi kommer hem. Då går hon genast in i barnkammaren och så leker hon i en timme för sig själv. Bearbetar hela dagens stora omställning.

Jag känner mig hoppfull och lycklig över att få uppleva denna mjukstart med mitt sista lilla barn.

20120914-133726.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fisken i vattnet

  1. Tina skriver:

    Vad jätte härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *