Mitt i skiten och klänning av garn

Idag började jag dagen med att trampa i hundbajs. Av de bättre kommentarerna som följde var att man får önska sig något, eller att det är ”arjen manteli”, min bror igen tycker jag borde se var jag trampar och inte gå med näsan i vädret! Jag är lite ledsen faktiskt ännu, skon luktar så förskräckligt och jag hoppas jag får den ren. Men läderskor i blöt är inte bästa kombon. Går jag bara med Nokias gummistövlar hädanefter så vet ni varför.

Jag sitter nu och bläddrar i en nyköpt mönstertidning och funderar på att sticka något åt mig själv. Kanske den här:

20120927-222552.jpg

Eller den här:

20120927-222616.jpg

Och i något skede måste Saga få den här:

20120927-222643.jpg

För övrigt skulle jag gärna se ut som Saimi Hoyer. Håret!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Mitt i skiten och klänning av garn

 1. Mats skriver:

  Vet du. Trodde inte jag skulle hitta ordet skit i en rubrik på din blogg! 😉

  Men till saken. Du har mitt fulla deltagande gällande hundskiten! Det är skrämmande egenligen att man börjar tycka en fördel med vintern är att man SER var hundskiten finns.

  Vad gäller de stickade klänningarna så får nummer två min röst. Kanske i en något gladare färg visserligen!?!

  • sonja skriver:

   Haha, måste ju överraska lite! Så sant med vinterna och samtidigt har jag sett många som bara skopar över lite snö så syns det ju inte, och så kommer våren och snön smälter men inte skiten. Blä! Jag menar det kan väl inte vara så svårt att plocka efter sig, men kanske de inte spolar heller, hundägarna alltså.

   Jag var också mycket för tvåan av klänningarna, men hela kjoldelen är i ett spetsaktigt virkmönster, så det är inget ”jag stickar medan jag tittar på teve- arbetet”, men vi ska se. Tack för din synpunkt.

   Ha det bäst!

 2. A-L skriver:

  Äsch för bajsen 🙁
  Men får man beställa klänningar av dig också sen? 😉

 3. Tina skriver:

  Håller med Mats att det var ett kraftfullt ord i rubriken. Märks att du blev ordentligt arg.
  Jag gillar massor första klänningen. Gillar nedre delen av den extra mycket. Har en liknande som tvåan, så ettan tar jag gärna emot (tänkte att du stickar ju säkert på några dagar en till dig själv, så sedan…).
  Ljuvlig tischa som Saga ska få.

  • sonja skriver:

   Hela lägenheten luktade och du vet då hela botten på skon är full, in i varje mönsterfåra… Huj.

   Gillar också längden på den första, tror det blir den, men i en enda färg. Kanske mörkgrå? Vilken färg ville du ha?

   Kära syster du behöver läsglasögon, det där är ingen t-skjorta som Saga skall få, det är en kofta.

   • Tina skriver:

    Eller så behöver jag en ordbok (heessa-sibboska) för trodde tischa betydde just kofta. Tycker du kallde min kofta i somras för tischa, men kanske det var ett annat hesiskt ord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *