Då yle gjorde mig nyfiken

Blev uppringd från yle radion här om dagen men kunde inte svara då. På min telefon fanns ett meddelande att jag skulle ta kontakt för de hade fått nys om att jag är en mammabloggare och ville prata mer med mig. Det var allt jag fick veta.

Men vid det laget att jag hade samlat mig en aning, förberett några, eventuellt användbara, fraser och slagit numret tillbaka hade de fått tag på någon annan och tackade för sig. Det var lite snopet och ännu vet jag inte vad det hela gick ut på. Jag blev dock lite nyfiken, så när du hör på radio något om mammabloggare får du gärna berätta till mig vad det handlade om!

Tack!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Då yle gjorde mig nyfiken

 1. Eva skriver:

  Skulle kunna tänka mig att det kan handla om ett litet inslag till programmet Familjeliv

 2. Mats skriver:

  Gissning…

  Yle sökte mammabloggare gällande ämnet: ”kamera övervakning av barnen i hemmet” typ Elisa Vahti. Det blev en (pappa)bloggare i stället… 🙂

 3. Konrad skriver:

  Eller tänk om det var Yle TV!
  Ni kunde ha blivit de nästa Osbournes, men nu blev det någon annan.

  Med tanke på B:s grymtande kommunikation just nu så kunde det ha blivit riktigt roligt (och skrämmande likt Ozzy).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *