Den lilla konvalescenten

Saga blev sjuk i fredags och ännu fem dagar senare kastade hon upp. För att hon var så slö åkte vi iväg till barnkliniken. De har tagit blodprov och hon har fått vätska. Nu är klockan långt över midnatt och vi väntar på besked om vi får åka hem eller inte.

20121003-003527.jpg

Hon är tapper som vanligt. Ivrigt väntar hon på nya plåster. Tittar med spänning på då de sticker i hennes små fingrar. Äntligen blod! Äntligen plåster!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

12 svar på Den lilla konvalescenten

 1. Simon skriver:

  Duktiga Saga! Hoppas hon inte behöver vara länge på sjukhus. Säg om ni behöver hjälp med nåt. Jag är ledig imorgon…

  • sonja skriver:

   Tack bästa Zio! Vi vågar inte riskera din hälsa, läkarna tippade på virus, entero kanske de sa, minns inte riktigt. Men de var måna om att vi inte skulle vara nära andra pga smittorisken, därför blev vi nästan genast förpassade till ett isoleringsrum. Men din tanke och välvilja hjälper långt. Sköt om dig och stor kram.

 2. Camilla skriver:

  Kram till finaste Saga !!
  Behöver ni hjälp så vet ni var vi finns !! Bara ring !

 3. Carina skriver:

  Ojojoj, vad bra att ni åkte in och får hjälp. Inte skall en liten Saga vara sjuk. Hälsa huritg tjej och styrka till Er! KRAM

 4. johanna skriver:

  …så nära men ändå så långt borta…jag har varit på jobb inatt, skulle jag ha vetat att ni varit där skulle jag ha kommit upp och hälsat på. Hälsa till henne att de är få som är så duktiga! Styrka till er alla!

  • sonja skriver:

   Hon var så duktig. Nickade bara då jag sa att nu ska de sticka dig i fingret så att de får lite blod. Hon vill alltid ha plåster hemma, men får bara vid sår. Nu fick hon både blid och plåster.

   Skulle ha varit skoj att ses. Kram.

 5. Tina skriver:

  Nu blir hon nog snabbt frisk. Hon ser redan pigg ut. Krya-på-sig-hälsningar

 6. Melli skriver:

  Hoppas ni redan fått komma hem! Krya på dig Saga och orkakramar till dig! Hoppas ni andra hålls friska! Låter inte som en rolig bobba.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *