Date

Vårt liv består till stor del av att få vardagen att löpa smärtfritt och på något sätt smidigt. Logistik och frakt av småbarn till diverse hobbyn äter mycket av ”fritiden” som också består av matlagning-jobb-sova. Jag tar oftast jobbet hem, förbereder och rättar hellre prov då barnen sover än har dem några timmar längre på dagis. Att umgås med den människa jag älskar mest av allt blir förstås något av en bristvara. Men jag tänker som så, att det är en kort tid som barnen är små och jag vill vara med dem så mycket jag kan.

Igår vid palavern kläckte Basse den synnerligen goda idén att vi för Artur till trumpeten tillsammans och umgås över en kopp kaffe i ett mysigt café. Vi går på date helt enkelt!

Man får göra det bästa sv situationen. Hitta guldkornen i vardagen med andra ord.

Harald var inte sen att haka på och Saga hänger förstås med.

20121009-191320.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Date

  1. Simon skriver:

    Vilken bild! Hah… Glädjetjut över kanelbulle?

  2. Lillen skriver:

    ja det där känner jag igen. att man aldrig har ngn vuxentid. jag är dessutom så trött på kvällarna efter alla vaknätter att går och lägger mej senast vid kl 20. för att stiga upp 04. men man får ta igen det ngn gång.. eller njuta av de små stunderna man har bara på tumis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *