Dagens outfit

20121010-191730.jpg

Köpte den här stickade klänningen när det ännu var sommar och varmt. Sedan dess har den hängt i skåpet och jag har längtat efter att få använda den. Idag var det dags, med svarta strumpbyxor och gummistövlar!

Klänningen är av märket Cream och köpt i Borgå i den härliga butiken Ebba lifestyle. Den kommer väl till pass i den gamla, något svala, skolbyggnaden jag jobbar i.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens outfit

  1. Jessica skriver:

    Fin klänning! Jag gillar deras kläder och jag avundas dej som kan ha dem på ditt jobb. Skulle jätte gärna ha snygga kläder på jobbet men då det går 5 minuter, om ens det, så har man nåns snor på sin ärm så vill jag inte. Då kör jag gamla jeans och långärmad t-shirt istället. Får väl ta och byta bransch 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *