Återhämtningen

Börjar känna mig som människa igen. Sebastian kom hem, Saga är som Saga brukar vara och jag hinner ifatt. Hinner ifatt både hjärnan och hjärtat. Låg ändå vaken även igår kväll, alla intryck, händelser, samtal, lektioner, nya människomöten och tidtabeller tar sin tid att hitta sig själv i mig. Jag älskar att jobba, det är inte det. Allt är bara så nytt och även om förändring är gott är det också påfrestande.

Men nu har vi lov. Vi är alla tillsammans. Vi är alla friska. Höstlovet kom precis i rätt tid, känner redan hur inspirationen och orken återkommer. På måndagen ska jag vara fit for fight! En del av höstlovet ska jag ägna åt planering. Jag behöver vara mer insatt i de större projekten vi ska dyka in i för att det ska bli bra och roligt. Skogens djur och fabler här kommer jag!

Idag har jag:

Bakat

20121018-151449.jpg

Lagar mat

20121018-151519.jpg

Börjat längta efter snö då jag prövade min nya mössa från Island

20121018-151851.jpg

Njutit av gott nytt kaffitár

20121018-151938.jpg

Espresso heter för övrigt expresso på Island.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Återhämtningen

 1. Camilla skriver:

  Det är rätt tungt att hitta sitt ”jobbjag” när det ”bara” varit ”mammavardag” i 2 år ; )
  Det tar verkligen tid att smälta allt !

  Jag hoppas också det blir snö snart för jag fick åsså en ny vintermössa härom dagen (inte från Island dock )….Trött på det eviga regnet!!

  • sonja skriver:

   Så sant så sant. Har ju varit hemma nästan tre år, man glömmer mycket, men snabbt lär man sig också.

   Det är för mycket regn! Oktober är nog värst. November går ju an för få fyller vi år.

 2. Tina skriver:

  Mockarutorna ser så jätte goda ut! Vad hade ni i grytan? Jag lagade nämligen kyckling i lergrytan idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *