Dagens Saga

20121018-154011.jpg

Dagens Saga leker ”mamma-måste-gå-på-jobb-leken”. Jag ska vara Kristina (dagismamman), Saga är mamman som lämnar och hämtat sitt barn på dagis och dockan är barnet som gråter och är sjukt men som har fått många nya vänner och lärt sig många nya sånger…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Dagens Saga

 1. Camilla skriver:

  Ohhh Saga raringen !!
  Så fint att hon leker det hon känner, hon är förståndig den lilla Sagan !!

 2. Carina skriver:

  Haha! Gissa vad vi lekte hela förmiddan? Jag sku vara Marina (R:sdagismamma), sen skulle vi till punkt och pricka följa schemat på dagis – gröt, moronsamling, fri lek, kisa, ut…Vi hade många dagisbarn i huset, som jag inte såg, men förstås måste iaktta…Till slut tyckte jag att vi kan leka mamma-barn leken! ;D

 3. Jessica skriver:

  Vad bra att hon genom leken kan få ut sina känslor! Hoppas det börjar gå bättre nu! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *