Dagens saga

20121023-181641.jpg

Den första boken om HP heter geim. Sträckläste den och gillade den trots att den var obehagligt spännande. Uppföljaren buzz lär ska vara ännu bättre, sägs det. Anders de la Motte är författaren och sättet han skriver på är medryckande och underhållande.

Geim handlade om en mystisk mobiltelefon som HP ”råkade” få tag på. I och med det drogs han in i ett livsfarligt spel. ”Spelet” är lite som ett dataspel men i verkligheten, som sagt sjukt spännande. Jag är lite mesig av mig och försökte gång på gång få huvudpersonen att sluta spela. Men vem var jag att bestämma det? Inte lyssnade han på mig det minsta, fortsatte bara spela det dumma, farliga spelet.

Plockade upp buzz idag på bibban, så jag har inte ännu läst den. Vill du läsa de här ska du börja med geim. De hänger nämligen ihop och jag ser fram emot att igen träffa huvudpersonerna HP och Rebecca Normén.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *