Återkommande dröm

Alltid nu och då drömmer jag att jag kör bil och bromsarna tar inte. Det är ingen skojig dröm. Undrar vad den betyder och varför jag drömmer den. Ibland kör jag buss…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Återkommande dröm

 1. A-L skriver:

  Inte du också?! Jag brukar också köra av vägar etc! Buss minns jag dock inte jag skulle ha kört.

 2. Jessica skriver:

  Min mamma har ett drömlexikon och jag minns att jag en gång kollade vad bromsarna inte tar betyder. Enligt boken har jag svårt att säga nej till något.

 3. M skriver:

  Hittade detta, det låter ju troligt? ”A vehicle is the symbol of our life’s path. This dream arises when things are not going well for you and you are unable to control the unpleasant events happening in your life. If the car in your dream has poor control or missing parts, it suggests that your sense of control over current conditions is being compromised. ”A troubled car dream always means that you are going through a change – be it changing jobs or experiencing your first pregnancy.”

 4. A-L skriver:

  …och jag är gravid, om ändå inte för första gången. Spännande! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *