Dagens Saga

Så många har frågat hur hon mår, vår favoritSaga. Det roliga var att då allt kulminerade, orken brast och allt kändes som värst, vände också allt till det bättre. Då vi förstod Saga och hennes sätt att visa känslor fick vi tillbaka vår glada Saga. Livet är lustigt på det sättet, vad som hänger ihop med vad och vad som orsakar det ena och andra vet jag inte. Och får väl aldrig veta. Men jag vet att jag har mycket att vara tacksam över. Så många som visade att de bryr sig om oss , som skrev vackra saker och frågade hur Saga mår. Det hjälpte mycket och känns fortfarande varmt i hjärtat.

20121104-102116.jpg

Hon är nu två år och åtta månader. Två saker gör hon mest och bäst. Sjunger och leker roll-lekar. Varje dag finns det något eller någon att fira, och födelsedagssången klingar högt från morgon till kväll. Hon ställer till med picknick med tårtor på vardagsrumsgolvet och hon är glad. Glad, glad och glad!

20121104-102511.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagens Saga

  1. Camilla skriver:

    Glad över att Saga mår bra och ni andra likaså ; ))
    Saknar er då vi inte hinner träffas som förr !!

    Kram

  2. Jessica skriver:

    Vad roligt att läsa! Härligt! Och vilken lättnad det måste vara för er. Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *