Den lille lärarn

20121105-195036.jpg

Jag brukar skoja med Artur att han kommer att bli lärare en vacker dag. Han nekar alltid. Idag har de lekt skola hela kvällen och jag är väldigt road. Hon kan nu svaret på 5+5! Magistern är väldigt sträng, niar sin elev och lämnar aldrig pekpinnen.

Eller så går det som det gick för mig. Min storasyster var alltid lärarinnan och jag var eleven… Då.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Den lille lärarn

 1. Ansku skriver:

  Vilken härlig bild! Läraren med pekpinnen i högsta hugg och den lilla duktiga eleven som sitter o markerar =)

  Och fina kläder barnen har, tycker dendär klänningen med rosor är helt enkelt underbar, och den passar så fint på Saga (harmar mig att jag inte köpte den åt Wilma också genast när jag såg den då när den fanns i butik, sen var ju storlekarna förstås slut. Nå, på rea fanns det sen en nummer för stor, och då kunde jag inte motstå frestelsen)

 2. Carina skriver:

  Bra bild! Minns livet på skolbänken hemma jag med. Roligt!

 3. johanna skriver:

  … jag också suttit med på en och annan lektion hemma hos er då vi var små…härliga minnen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *