Vadslagning i natten

Att få Saga att somna på kvällen är ingen rolig lek. Hon sover många goda timmar på dagis och är inte det minsta trött då vi kl nio börjar lägga henne.

Hon sover i vår säng och vi ska ligga bredvid henne och krama henne. Det kan ta upp till en och en halv timme. Ingen gillar att ligga i ett mörkt rum och anstränga sig att inte somna.

Men nu ikväll skulle hon prompt somna i egen säng och utan tutt. Där har hon nu legat och gör det ännu. Jag textade till Basse och sa att OM hon skulle somna där innan klockan slagit tio, utan att härja eller testa mig på något sätt, kommer jag att ännu ikväll boka en resa till Paris.

För att fira!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

15 svar på Vadslagning i natten

 1. Mats skriver:

  Paris nästa. Eller…?

 2. Henna skriver:

  Hoppas att det blev Paris!

 3. Jessica skriver:

  Hoppas du får åka till Paris!

 4. Tina skriver:

  Åhå, det var inte någon liten vadslagning. Hur gick det? När ska ni åka? Tumis eller hela familjen?

 5. Tina skriver:

  Jag har förresten tittat på filmen om Coco Chanel igår och idag. Den är härlig! Har du sett den?

 6. Amanda skriver:

  Underbart! Hur gick det?

  • sonja skriver:

   Det gick inte som jag planerat, men det gick som jag trodde. Hon låg länge kanske en halv timme och småpratade med sina nallar och dockor, sedan kom hon i min famn. Där somnade hon en kvart efter att vadslagningen gått i stöpet. Men jag njöt av hennes lockar i mitt ansiktet och känslan då man känner att hon äntligen slappnar av.

   Paris får bara lov att vänta.

 7. Camilla Meinander skriver:

  🙂 puss o kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *