Låt oss alla modellera

20121110-202133.jpg

De är rätt gulliga trots allt! Idag skulle Artur uppträda på Sandels och vara där kl nio. På lördag! Vi kom för sent, fick skäll. Fick huvudvärk. Gick på brunch. Fick ännu mer huvudvärk. Vi åkte buss hem. Fick om möjligt ännu mer huvudvärk… Nåja ni fattar. Missförstå mig inte, Arturs uppträdande var fint och brunchen bäst.

Men Saga och buss är ändå bra. Hon sjunger av hjärtats fröjd ”hadenäran Ida” ”solenskiner” (fast det regnar) och ”ja modellerar o ja modellerar och ja modellerar ut i hundrade år…”. Många skrattade och log och pratade med oss. Saga frågar alla vad de heter, vi lär känna många nya människor.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Låt oss alla modellera

 1. Camilla Meinander skriver:

  Kram från mormor….gulliga sångfågeln 🙂 Puss till er <3

  • sonja skriver:

   Kram tillbaka. Känns så tokigt, ville ju egentligen så gärna ha er hit och ändå ville mitt huvud bara vilas mot soffans dynor. Men vi ses på fredagen.

 2. Jessica skriver:

  Er vill jag också åka buss med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *