Fotis-strumpor och leverlåda

Vissa dagar måste jag vara senare på jobbet än vad jag egentligen skulle hinna med. Om de dagarna råkar infalla på samma dagar som pojkarna har hobbyn som börjar redan 17.00 blir det oftast många steg som jag springer i stället för går. Jag springer, springer och springer allt medan pojkarna blir allt duktigare på att fixa i ordning sig själva. Eller ringa och fråga;

-Mamma jag hittar bara min ena fotis-strumpa.

– Hmm, har du kollat i ditt klädslåp?

– Nää! Där var den, vad bra!!!

– Fint, värm din leverlåda nu, gulle.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fotis-strumpor och leverlåda

  1. Satu skriver:

    Tänk sig, i klädskåpet 🙂 Pojkar.. det är liknande här hos också – både den fyra- och den trettiotvå-åriga pojken blir alltid lika överraskad då kläderna finns i skåpet <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *