Gåvor

Saga hade ju avslöjat vad jag skulle få för gåva. De här nördvantarna hade dock undgått henne.

20121126-224746.jpg

Fatta, att jag nu kan blogga utomhus från telefonen utan att frysa om fingrarna. Tack älskling!

Och smycket:

20121126-224846.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Gåvor

 1. Idamari skriver:

  Grattis! Hoppas det går bra på jobbet? Själv har jag kommit igång helt bra men det är nog väldigt intensivt, hade inte förstått före hur många dimensioner läraryrket har! Så mycket man skall komma ihåg att göra här och där och till olika människor.

  Tänkte fråga om lite Köpenhamn-tips då jag såg du nyligen varit dit. Jag skall om ett par veckor på en liknande resa med svärmor/svägerskor och kollar om du har några tips (restaurang, café, måste-affär). Var ni till Legoaffären? Den är jag för tillfället mest nyfiken på. 😉

  • sonja skriver:

   Hej, vad roligt att höra av dig. Jag trivs bra på och med jobbet, men du har rätt att det är intensivt. Tycker ändå att varje vecka känns något lättare, så det tar sig.

   LaGlace cafeét är mysigt och fint, men det var lång kö då vi var där. Kakorna är underbart goda.

   Legobutiken kan du inte missa, liksom Disney store. Det var ändå inte helt förmånligt att köpa lego tyckte jag, priserna var de samma, om inte dyrare, än här.

   Tivoli var härligt, mycket mysigt så här i juletider.

   Ha en fin resa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *