Vad vi åt

20121127-221148.jpg

Vi kom oss äntligen för att testa Avocadopastan. Mmmm.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Vad vi åt

 1. Carina skriver:

  Har bara kommit så långt som ”ska testa den…!” Gott?

 2. anna skriver:

  Hmmm, syrran lagade den åt tjocka släkten i Vasa förra helgen, men jag måste nog medge att jag var lite besviken, förstår inte riktigt vad den stora hypen handlar om, inte precis nån ny smak….eller så kanske det var osten? Hade ni nån dyr supergod sort?
  Annars – superbt med små presenter åt barnen. Visst är det en otrolig prestation från din sida (och vänj inte eleverna med att bli bortskämda :), men det är ju just sånt där personligt som man kommer ihåg i många, många år som elev……

 3. Mats skriver:

  Jag har läst om den men inte kommit mig för att göra den. Har tre nya kokböcker som jag lusläser och inspireras av så det kanske förklarar att det inte blivit av. Borde kanske göra den. Är dock jäkligt rädd att bli besviken. Det blir jag nämligen ofast när någon maträtt hajpas. Oftast står jag sedan där med en rätt som är ok men som destoaktat inte lever upp till förväntningarna jag ställer på den. Får se… 🙂

  • sonja skriver:

   Du har rätt, har man väldigt höga förväntningar blir man nog lätt besviken. Det dom jag gillade var att det gick snabbt att göra den, det var lätt och gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *