Löften

I natt får vi välkomna ett nytt år. Det känns bra. Alltid är det ju början på något nytt, en ny start med nya förväntningar och förhoppningar. Jag ska vara snällare med mig själv, tro på mig själv, inte ha dåligt samvete för allting, inte läsa bloggar som gör mig ledsen, jag ska fortsätta inse att det viktigaste är min familj och att jag är lycklig. Jag ska ha som motto att bemöta alla människor jag möter så som jag själv vill bli bemött. Det var mina löften.

Har du några?

Gott nytt år och välkommen år 2013! Nu gör vi historia!

livets finaste

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Löften

 1. Mikaela skriver:

  Jag har inte lovat något. Men jag tycker det där med att inte läsa bloggar som gör en ledsen låter bra. Undrar hurdana bloggar som gör dig ledsen?

  • sonja skriver:

   Inte din i alla fall, den gör mig glad. Men jag läser/ läste bloggar som provocerar mig eller irriterar mig och det tar för mycket av min energi och då har jag bara mig själv att skylla. Alla får skriva som de vill och om vad de vill, då är det upp till läsaren att avgöra vad som är bra för dem. Och jag har nu gallrat, men går inte in på detaljer. Överlag kan man säga att jag ska ägna min tid åt att inte slösurfa, och då faller vissa bloggar bort. Har lagt in på dem jag verkligen vill följa på readern och kan då med gott samvete i bussen skrolla bland de mest läsvärda.

 2. Mikaela skriver:

  Jag förstår dig Sonja. Tänkte inte heller att du skulle rada upp de bloggar av vilka du inte mår bra av. Var bara nyfiken, för din blogg är ju så full med glädje och kärlek. Jag fascineras av provocerande bloggar men vill ändå inte läsa dem. De äter upp en liten bit av det lilla glada som finns. Stjäl energi, liksom. Slösurfande är världens slöseri med tid, för mig i alla fall, men jag gör det för ofta. Det e bort från det goda jag har. Tror jag ska apa dig lite grann o gallra bland bloggarna. Och också möta människor som jag själv vill bli mött. Tack för tipsen. Och JAAAAA, nyårsönskan: lite kallare o vit snö!!!!

  • sonja skriver:

   Du har förstått mig, precis så där är det. Tids- och energitjuvar är värst och där får man bara skylla sig själv.

   Bara kul om jag kunde inspirera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *