Belöning

De dagar Saga sover gott på dagis somnar hon först efter en-två timmars nattande. Inte blir det lättare heller av att hon vill ha någon vuxen med sig ständigt. Eftersom jag ofta har jobb att göra ännu kvällstid önskar jag ibland (alltid) att nattande skulle gå fortare.

Här om kvällen försökte jag, pedagogiskt jag vet, köpa mig fri från nattande genom att erbjuda henne ett valfritt klistermärke morgonen därpå om hon skulle somna själv. Det ville hon gärna, tio gånger kom hon upp ”jag ska bara säga gonatt!”. Sista gången sa jag att nu går erbjudandet om klistermärke ut varpå guldlock svarar ”Jag vill nog hellre ha dig mamma än ett klistermärke.”

20130128-192934.jpg

Ända sedan dess har jag inget hellre velat än ge henne också tusen klistermärken, men lite konsekvent borde man säkert vara så jag har kämpat med mig själv. Men nu är det så att hon slutat med nappen på dagis och idag tog vi bort dem från hennes hylla. Och då kunde jag *äntligen* ge henne ett fint klistermärke.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Belöning

  1. Simon skriver:

    På föregående bild har hon i allra högsta grad nappen kvar… 🙂 tävlingssimmaren Esther Williams…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *