För spännande för mig

Den här veckan bjuder på så mycket spänning att jag inte vet hur jag ska vara. Hoppa. Springa. Vissla? Jag är en rutinmänniska som är nöjdast då jag vet hur dagen eller veckan eller rentav hela året ska se ut. Och nu står allt på spel. Det är roliga och spännande saker som händer. Jag berättar mer i slutet av veckan då jag vet mer. Men snälla var med mig, håll en tumme eller två och hoppas med mig att det ska gå vägen.

Och medan vi väntar på att veckan ska gå fort och magontet försvinna och spänningen släppa kan vi skratta åt den här:

20130128-082101.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

20 svar på För spännande för mig

 1. A-L skriver:

  Det blir nog bra! 🙂

 2. Smultronmamman skriver:

  Håller tummar och hoppas du är nöjd i slutet på veckan!

 3. Mats skriver:

  Livet är som det är. Det är bara att hänga på och njuta av resan. Hur mycket man än planerar och funderar så är nästa sekund, minut, timme ändå totalt oförutsägbar. 🙂

  Håller dock tummarna! Fattas bara annat!!! Är det det du berättade om häromveckan på Delivo som ligger i vågskålen?
  Go Sonja!!!!

 4. Micaela skriver:

  Utan att ha en susning, så håller jag solklart tummarna!

 5. Tina skriver:

  Oj, något på gång läser jag. Lycka till!

 6. Camilla skriver:

  Håller tummar och tår i upprätt läge för dig ; ))
  Det går bra skall du se !!
  Kram

 7. Jessica skriver:

  Lovar att hålla tummar och tår uppe för dej! Kommer högst antagligen att tänka på dej under veckan, se jag har också nåt på gång 😉
  Kramar!

 8. Mikaela skriver:

  Jag håller tummar o tår!!!! Ååååh så jag hoppas! Jag vill att det ska gå vägen! Kram.
  Men USCH vad spännande. Jag orkar inte vänta att det blir slutet av veckan.

 9. Mikaela skriver:

  E det inte snart slutet av veckan. Är så i spänning!!!! Orkar inte vänta o jag anar att du kanske oxå är lite otålig. Tårna o tummarna uppe ännu oxå. De börjar kännas lite stela. Men de orkar nog :).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *