Varannan vecka

Minns ni att jag för en tid sedan sa att vi delat upp hushållssysslorna så att vi varannan vecka ansvarar för mat och handlande och varannan för tvätt och städning. Lite kompromissar vi förstås, man skall inte behöva dammsuga om man är sjuk eller laga mat om man varit på jobbet från 7-21. Men så där överlag är vi båda riktigt nöjda, man vet vad som förväntas av en helt enkelt.Dessutom gillar Basse matveckorna lite mer än städveckorna och jag gillar myyycket mer städveckorna än matveckorna…

För övrigt längtar jag mig fördärvad efter våren. Vill ha sol som värmer. Är så gruvligt trött på att frysa. Kollade på bloggen från i fjol och konstaterar att våren är sen i år.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *