Hälsans kök

Fick från Buzzador pröva på produkter från Hälsans kök. Måste dock säga att jag var aningen besviken. Dels var produkterna svåra att hitta i butiken och dels var utbudet uselt. Gick i flera av närbutikerna men hittade bara diverse korvpaket. Det stod faktiskt att de större bilmarketarna har större utbud, men eftersom vi ytterst sällan rör oss i sådana, blev det korv för hela slanten.

20130514-174315.jpg
Jag tillredde korven i ugnen och i stekpanna och blev positivt överraskad. Speciellt chorizokorven var riktigt god. Tror de kan bli ännu godare om man grillar dem. Så kanske man kan byta ut sommarens grillkorvar mot dessa ovo-vegetariska korvar?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hälsans kök

  1. Karin skriver:

    Under studietiden och 7 år som vegetarian så måste jag säga att hälsans kök var många gånger en life saver 🙂 men på den tiden hade jag inte råd att köpa sojakorvar varje vecka. Jag tycker att nästan alla deras produkter är goda. Och korven funkar utmärkt på grillen – been there done that 🙂

  2. Melli skriver:

    I Prisman finns det en massa olika! Vi åt rätt mycket av deras produkter då äldsta sonen var vegetarian i ett år. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *