Plaskplask

Vi börjar hitta rytmen, sommarlovsrytmen det vill säga. Vi börjar vänja oss vid att vakna utvilade, att hinna laga goda frukostar, att äta i lugn och ro. Någon ser en film, någon läser en bok och någon pysslar på med dockorna.

Och när allt är undanstökat och tvättmaskinen surrar i kapp med diskmaskinen cyklar vi iväg till parken med all världens packning. Det är solkräm och regnrock, filt och paraply och simdräkt och ylletröjor som trängs i cykelkärran.

Vilken tur att allt är med, för då åskan inte ens hörs i fjärran mer kan man få för sig att trängas i bassängen med regndropparna.

20130612-135748.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Plaskplask

  1. Tina skriver:

    Så jätte härligt! vad skönt ni har det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *