Nu börjar det!

För det första måste jag tacka sommarlovet 2013. Det var fantastiskt. Det var oändligt. Det var varmt. Det var resor. Det var stugan. Ja, ni vet. Det var skönt och avkopplande. Tack också till dig som följt med oss och vårt sommarlov här på bloggen.

20130812-231429.jpg

Nu kör vardagen igång och vem vet om jag hinner blogga. Idag har jag jobbat non stop mellan kl 9-23. Är mycket trött, sjukt ivrig, lite pirrig och oändligt förväntansfull. Jag skall ju få 23 nya ettor som jag ser fram emot att lära känna. Men nog är det spännande….

20130812-231645.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Nu börjar det!

  1. Camilla skriver:

    Lycka till idag vännen ! Dina små ettor får den finaste, , bästaste lärarinnan jag känner 🙂 Kram

  2. Jessica skriver:

    Hoppas din dag gick bra!

    Min var fantastisk! Tänkte för mej själv där jag stod: En dag skall jag nog ännu bli klasslärare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *