Tack, det går bra!

Jag vet, ni undrar alla oroligt hur jag klarat skolstarten! Och då kan jag lugnt meddela att det går bra. Första dagen hade jag huvudvärk utan dess like, hann inte äta och glömde bort att man bara skall ge en instruktion i taget. När andra morgonen grydde kunde jag namnet på samtliga elever och började hitta rytmen.

Jag är trött. Att börja jobba igen tar på krafterna. Samtidigt får jag så mycket energi av det här jobbet. Det låter ologiskt men det är inte det. Kort sagt kan jag säga att jag stortrivs, men tror att det blir bättre för varje dag. Ännu prövar vi oss mest fram för att känna efter vad pulsen är, vad som passar just den här gruppen och så vidare.

Eftersom jag varken vill, ska eller kan säga så mycket mer om mitt jobb kan jag ge boktips. Det är ju det den här bloggen ursprungligen var tänkt som. I klassen läser jag mycket högt. Älskar all slags högläsning. Jag läser Sandvargen av Åsa Lind just nu. Mer om den har jag skrivit här.

En annan favoritbok vi hunnit med är Sven Nordqvists Hattjakten. En perfekt bilderbok för alla åldrar.

20130815-174715.jpg
Och så bilderna! Så typiska för Sven!

20130815-174748.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Tack, det går bra!

 1. Mikaela skriver:

  Oj va roligt att du läst mina tankar. Att jag undrar hur du klarat dig. Jag visste nog att det går bra. Hattjakten har jag läst tuuuuusen gånger. Vem har tattminhattinatt? Älskar den o den funkar länge. Snart e det veckoslut. Det e väl ändå lite skönt det med?

  • sonja skriver:

   Den är så bäst!

   Du är en riktig vardagsängel du! Skämtade ju bara med det där med att någon undrade. Men härligt att veta att någon faktiskt gör det. Och jag tänker ju dagligen på dig (för jag ser någon varje rast som påminner om just dig!).

   • Mikaela skriver:

    Jag visste nog att du skojade. Men nog e det Sonja så att jag tittar in här rätt ofta för att höra hur det går :). O speciellt spännande när du jobbar i, för att citera min son, världens bästa skola! Dessutom väntar han med stor spänning på att få ha dig. O jag förstår OCH avundas honom lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *