Veckobrev

Saga är i samma dagis, samma grupp och med nästan samma dagismammor och dagispappa som förra året. Detta har gjort att årets dagisstart har varit den bästa i mannaminnet. Hon är glad jämt, leker, leker och leker. Från att förra året ha valt att inte prata alls får de dagisvuxna nu och då be henne tala med lite lägre röst. Hon berättar gärna om allt och till alla. Vi är mycket nöjda.

Från dagisets sida gör de sitt bästa att få barnen att känna sig delaktiga i veckans program. Ett så här fint veckobrev får Saga hem varje fredag. Gissa om det är roligt att på morgonen fråga vilken dag det är för att sedan kolla vad som står på schemat!

20130905-142428.jpg

För att inte tala om hur mycket lättare det är för oss här hemma att fråga hur dagen var då vi har något att utgå ifrån.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckobrev

  1. Erica skriver:

    Vilket fint brev! Det där ska jag visa på Vinkelboda som tips! Passar speciellt bra för de lite yngre barnen tycker jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *