Veckoslutsgöra

Flera veckoslut i rad har vi åkt ut till Sarvsalö, till sommarhuset. Det har ju förstås varit avkopplande och så. Men då man på söndagkvällen återvänder är tvättkorgen fylld till max och tamburens golv pryds av små, irriterande sandkorn.

20130922-170444.jpg
Den här söndagen var vi hemma. Vi började genast på morgonen med att putsa och feja och till och med rensa i bokhyllan och klädskåpen. Nu känns det så himla bra att tända lite ljus, lägga sig i soffan och bara fira söndag.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Veckoslutsgöra

  1. Tina skriver:

    Fyllda tvättkorgar och småsten i tamburen låter som vilken veckodag som helst här hos oss. Dammsuger ett par gånger per dag just nu. Kommer in massor irriterande småsten ja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *