Middag och födelsedag

Mamma bjöd på middag, kräftskiva igår.

20130922-164616.jpg
Vi hade roligt som vanligt. Vi skrattade så vi kiknade och alla pratade i mun på varann men vi trivdes och hade skoj. Carina hotade föda varje gång någon blev för rolig. Som då jag försökte berätta hur det var vid Imatra forsen för länge sedan. Hur mäktigt det var då Kareliasviten körde igång samtidigt som vattnet forsade. Skulle försöka härma hymnen men ur min mun kom Alfons Åbergs signaturmelodi…

20130922-165025.jpg
På tal om födelsedag så var det alltså min bror Björns igår, min svåger Karis i förrgår och min svåger Henriks idag. Och baby Lunds beräknade har alltså varit, så vi får se vilken födelsedag hen får. Vi hoppas på idag, på hens pappas födelsedag.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Middag och födelsedag

  1. Linda skriver:

    Jättefin bild på C och H!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *