Babylycka

Åkte till Lappträsk för att få träffa kära syster och hennes familj. Satt med lille August hela dagen, bara njöt av babylyckan som sköljs över mig. Det bästa med syskonbarn är att man älskar dem som sina egna och vetskapen att man kommer att få se dem växa och uppleva deras framsteg är underbar.

20131005-181856.jpg

20131005-181916.jpg
Visst är han ljuvlig. Saga är ännu lite rädd för honom och inte helt övertygad att han är en baby, det lutar liksom mer åt trollungehållet ännu. Men det tar väl sig.

20131005-190259.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Babylycka

 1. Mikaela skriver:

  Jag tror syskonbarn är det finaste. Har alltid avundats alla som har syskonbarn. Nu väntar jag mitt första :). O jag kommer att bli helt tokig när jag får träffa hen. Härligt att du har fått en sån söt liten ny människa att lära känna.

  • Sonja skriver:

   Oj så glad jag blir för din skull och tänk att få ha dig som moster! Bäst!

   Ja denna lilla människa har jag väntat på så mycket och nu är han är och jag kan inte se mig mätt på honom.

 2. Mikaela skriver:

  Tack, vi får se hur jag blir. Jag blir faktiskt faster :). Men jag tror ju inte det blir fel det heller.

  Jag förstår att du inte kan få nog av den där lilla. Han ser så god ut. Han doftar säkert gott och bekant.

 3. jessica skriver:

  Syskonbarn är bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *