Bron

Har du sett serien Bron? Om inte tycker jag du ska. Hela första säsongen finns på Netflix och andra går just nu på teve. Ser aldrig på vanlig teve och är mycket ovan att behöva vänta en vecka på att få se nästa avsnitt, hinner börja sakna poliserna Martin och Saga något oerhört… Serien är så spännande så mina händer domnade ett tag. Måste ha spänt mig. Gillar den ändå skarpt.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bron

 1. Catta skriver:

  Det är en så bra serie! Såg första säsongen på Netflix i vintras i slutet av graviditeten och medan jag ammade Isla. Precis som du har jag svårt att vänta i en vecka på nästa avsnitt, men det är värt det!

  • sonja skriver:

   Så värt det! Överraskande vändning igår. Jag som trodde mig ha hela scenariot klart för mig blev rejält överraskad.

   • Catta skriver:

    Åh fy för slutet! Jag blev också smått chockad och märkte att jag låg under täcket länge och funderade på det. Usch. Men så bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *